Hopp til innholdet

Abonnement på kollagen og (snart) proteinpulver

I en travel hverdag er det fort gjort å glemme å bestille inn produkter man bruker fast. Dette gjør vi noe med og innfører abonnementsløsning på enkelte produkter i nettbutikken vår, slik at du vil få favoritt produktene dine tilsendt til rett tid, uten å måtte bekymre deg for å gå tom.

Det finnes ingen bindingstid på abonnementsløsningen så du kan avslutte akkurat når du selv vil, du har egen pauseknapp (som du f.eks kan bruke i ferier) og du kan selv velge hvor mye og hvor ofte du vil få tilsendt favorittene dine f.eks månedlig eller kvartalsvis. Abonnementsløsningen er utviklet for å gjøre hverdagen enklere for deg.

Om du ikke ønsker abonnement så bestiller du bare på samme måte som du alltid har gjort.

Abonnementet må aktivt velges på produktsiden når du skal bestille varer. Vi startet med å introdusere abonnement på 2 produkter; Vital Skin og Vital Nutrients. Deretter utvidet vi til alle de andre produktene hvor vi synes det falt naturlig inn. Mange faste kunder av kollagen produktet MyoCollagen har ventet på denne løsningen!

Samtidig med lanseringen vil 3 for 2 tilbud på MyoCollagen og andre produkter, unntatt vårt proteinpulver MyoProtein, bli deaktivert. Dersom du signerer for en abonnementsavtale vil du som kunde alltid få 10% avslag på det produktet du velger abonnement på.

3 for 2 tilbud vil kun dukke opp i visse perioder og under visse kampanjer. Dette vil du bli godt informert om.

Så kjære kunder; da er det bare å glede seg til en enklere hverdag!