Hopp til innholdet

Om

børge fagerli

en lidenskap

for å knekke "koden"

Min sterkeste muskel var hjernen min – jeg lærte å lese når jeg var 4 år gammel og kunne mattebøkene til pappa, fra når han gikk på videregående skole, allerede i 3. klasse.

Børge

Min Historie

Mitt navn er Børge Fagerli, og min bakgrunn som gründer, entreprenør og leder, og de senere år med en rivende utvikling i sjelelig og spirituell retning har gitt meg en holistisk forståelse for hvordan jeg kan hjelpe mennesker til å få ut sitt iboende potensiale.

I mine barne- og ungdomsår var jeg veldig tynn og spinkel, og ofte syk med astma, bronkitt og allergi. Jeg var ikke akkurat det naturlige førstevalget når vi skulle fordele fotballagene og spille på løkka, for å si det sånn.

Min sterkeste muskel var hjernen min – jeg lærte å lese når jeg var 4 år gammel og kunne mattebøkene til pappa, fra når han gikk på videregående skole, allerede i 3.klasse.

Resultatene kom da jeg knekte «koden» på kosthold, trening, og enda viktigere (enn jeg selv trodde), livsstilen min (stress, søvn, biorytme) og det mentale aspektet. Da jeg forstod at det var en sammenheng mellom både det jeg gjorde, tenkte og følte.

De siste årene har jeg gått mer og mer i en holistisk retning, der forståelsen av hvordan vår egen opplevelse av omverdenen kan påvirke utfallet vårt, både på det fysiske plan og hva som skjer med omgivelsene våre.

BorgeFagerli.no | Om Meg

med over  25 års erfaring

og en stor lidenskap

Jeg har selv grunnlagt og drevet selskaper som har mangedoblet sine resultater, og vært coach og veileder for mennesker som har mangedoblet sine resultater både på personlig og jobbmessige plan.

Gjennom mitt arbeid har jeg utviklet nyskapende metoder og strategier, blant annet begreper og konsepter som “Release Your Potential”, “Biorytmedietten” og “Myo-reps”. Jeg er også gründer av og Product Manager i MyRevolution, en kjent leverandør av sportsernæring og kosttilskudd. Følg gjerne vår podcast: MyRevolution – (nå skal det bli) Andre Boller.

Jeg har skrevet bøker og hundrevis av artikler om disse emnene, og opptrådt som ekspert i media. I tillegg har jeg holdt mange kurs og foredrag, og er ansett som en ledende autoritet på trening, ernæring og selvutvikling.

Da jeg ble Pappa | BorgeFagerli.no

MITT LIVS STØRSTE ENDRING

når jeg ble pappa

Mitt livs største endring skjedde da jeg i 2017 ble pappa for første gang.

Jeg ble langt klarere på mine egne prioriteringer og kjerneverdier, og jeg ble kjent med meg selv på en helt ny måte.

Det ble naturligvis også veldig viktig for meg å være et godt forbilde for sønnen min, enda viktigere enn det som hadde vært viktig før, nemlig å løfte tunge vekter eller ha det andre definerte som “suksess”.

Gjennom farsrollen har jeg virkelig fått kjenne på at det å løse utfordringer er det som gjør at man utvikler seg i en positiv retning.

Det å sørge for å få nok søvn, et godt kosthold, trening, stressmestring, balansering av utdanning, jobb og familie kan til tider bli veldig utfordrende.

Man vil jo gjerne alltid sørge for at alle rundt seg har det bra hele tiden, men det har blitt mer og mer tydelig for meg at hvis jeg ikke tar vare på meg selv først har jeg ikke overskudd og energi til å ta vare på andre.

Du kjenner kanskje til den metaforen om å ta på seg oksygenmasken på et fly før du hjelper andre? Den er svært treffende her.

Det er ikke egoistisk å tenke at man må ta vare på seg selv først, det er faktisk selve grunnlaget for genuin trivsel.og den genuine trivselen gir tilstedeværelse og en positiv energi som kommer alle til gode.

Det er helt naturlig for meg å være coach og veileder, og da spesielt for de som føler de har så mye større potensiale som de ikke har klart å hente ut enda - dette er min store lidenskap.