Hopp til innholdet

Omtaler

Tara Logo | BorgeFagerli.no
Dagbladet.no | BørgeFagerli
Klikk.no | BorgeFagerli
kk.no | BorgeFagerli

En livsstilsendring!

"Med en årelang interesse for trening og kosthold var det ikke før jeg kontaktet Børge at energinivå, form og mål ble nådd til de høydene jeg bare drømte om på egenhånd.

Den kunnskapen, gleden og fantastiske måten å følge opp sine kunder på har gjort at jeg har hatt Børge ved min side over lang lang tid, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd.

Jeg har slitt med matallergier så lenge jeg kan huske og etter alt for lang tid bestemte jeg meg for å ta ett dypdykk ned i utfordringene mine. Børge gjennomgikk så all nødvendig data for deretter å sette opp et kostholdsprogram til meg som har endra hverdagen min totalt til det bedre. Og for det er jeg utrolig takknemlig.

Den kunnskapen Børge lærer bort er verdier jeg har med meg i hverdagen og bruker fortsatt.
En livsstilsendring med Børge er noe av det mest spennende og gøyeste jeg har gjort."

- Jorun Stiansen”

Omtale | borgefagerli.no

Karl Eirik Hansen, 39 år, økonomisjef

Karl Eirik’s høyeste prioritering var å få mer energi og overskudd til både familie og jobb, og deretter å bedre kroppssammensetningen.

Jeg jobber med helheten, og får inn både bedre vaner på mat og trening, men tar også tak i de daglige rutinene og vanene for å skape en synergieffekt og totalforbedring.

Dette er tilbakemeldingen jeg fikk litt over halvveis i vårt samarbeide:

«Etter flere år med dårlig stresshåndtering, gjentakende penicillinkurer og dårligere treningsresultater var jeg så heldig å få mulighet til VIP Coaching med Børge.

Målet med oppfølgingen var først og fremst å bli stabilt frisk, få opp energinivået, samt øke muskelmassen.

Ved første samtale før oppstart hadde jeg bronkitt, øyebetennelse og kraftige herpesutslag. Hardt arbeid var min filosofi, men jeg møtte veggen gang på gang.

Frustrasjonen var stor med all den tid og energi jeg la ned for å optimalisere helsen. Så min fra før av utålmodige natur var nok ikke alltid like grei å omgås hjemme, og jeg var langt unna å prestere slik jeg ønsket på jobb.

Utallige selvutviklingsbøker, kostholds- og treningsregimer endte kun med stagnasjon, så hjelpeløsheten føltes bare uoverkommelig til slutt.

Energi og muskelvekst var ikke mulig for meg. Frikort på helsetjenester og «kukerundtsyndromet» var visst min skjebne.

Børge har jeg fulgt med i mange år, og når jeg i sommer var innom nettsiden hans og så at han tilbydde coaching, tok det ikke lang tid før jeg tok kontakt.

Hans beskrivelse av egne utfordringer opp gjennom årene var noe jeg kunne relatere meg til. I tillegg hadde jeg fra før stor tillit til hans kompetanse og filosofi, og var imponert over resultatene han oppnådde med både sine kunder og seg selv.

Tiden var inne for meg. Krevende prosjekt var landet på jobb, nattevåk for minstedatteren var forbi og eneboligen var ferdigstilt. Her var det bare å bestemme seg for at ingen ting skulle stoppe meg, og jeg kommiterte meg 100% til å gjøre det jeg fikk beskjed om.

Opplegget jeg fikk var tilpasset mine utfordringer og var enkelt å følge. Jeg merket raskt positive endringer på energi, mental klarhet, tålmodighet og ro, for ikke å snakke om de rent fysiske forbedringene i hormonbalanse, fettreduksjon, muskelvekst og styrkeøkning.

De rette valgene og prioriteringene var meningsfulle og Børge ledet meg hele tiden på rett spor, forbi mitt ego og mine blindsoner som jeg etter hvert forstod var større enn jeg hadde vært klar over. Jeg lærte mye om å lytte til kroppen og intuisjonen. Dette var uvant men svært lærerikt.

Etter 8 uker var fettprosenten gått ned fra ca 18-20 % til 8-9 %, samtidig som styrkeøkningene var opptil 20% på de fleste øvelsene.

Jeg kjente meg ikke igjen i speilet. Mageflesket var borte, tydelige mageruter og muskler dukket frem over alt.

Borte var inflammasjoner og småplager, og stølheten etter treningene var omtrent umerkelig. Det var også givende å selv kunne inspirere mine nærmeste, ved å vise hvordan de også kunne oppnå synlige resultater for bedre helse gjennom enkle valg og rutiner.

Det er mye jeg ønsker å oppnå i livet, og jeg har alltid vært opptatt av å utvikle meg. Hvis du ikke er frisk eller har energi er det imidlertid vanskelig å ha det rette fokuset.

Mestringsfølelsen jeg fikk med å innarbeide nye og bedre vaner som gjorde at jeg endelig kunne se og merke fremgang, var det jeg hadde lengtet etter. Dette ga meg en økt indre styrke og selvtillit.

Børge får frem det beste i deg på en ekte og naturlig måte, setter i gang prosesser i deg som fjerner alle begrensninger du trodde du hadde og gjør at de riktige valgene blir enklere å ta.

Jeg vil alltid kunne se tilbake på denne perioden som det viktigste vendepunkt i livet mitt.»

– Karl Eirik

Marion Ravn, artist og låtskriver


Jeg kontaktet Børge første gang når jeg skulle være dommer på Idol på TV i 2011, og har opp gjennom årene både fått hjelp med mat og trent med han personlig, og kunne ikke vært mer fornøyd.

Jeg har hatt mange personlige trenere opp igjennom, men ofte har resultatene uteblitt og jeg har mistet treningsgleden.

Med Børge ser jeg en drastisk forandring både på kropp, humør og energi. Han har også klart å gjøre meg glad i å trene, noe som er en seier i seg selv – en travel hverdag kan gjøre det vanskelig å kombinere med riktig mat og fysisk aktivitet.

Han har gitt meg kunnskap om kosthold, som jeg nå ser er like viktig for å oppnå resultater som treningen.

Børge er en fantastisk mann å trene med og jeg har også anbefalt han til flere i min vennekrets!

- marion

Trond Nordahl Amundsen, aksjemegler og eiendomsmegler


Trond er tidligere toppidrettsutøver, med over 10 års salgs- og ledererfaring innen eiendom, aksjehandel og investment banking.

Han har vært ranket som topp 10 i verden innen aksjehandel hos DNB og topp 3 i Norge blant eiendomsmeglere i Privatmegleren, jobbet mange år som profesjonell investor og kapitalforvalter, og er i dag ledende aksjemegler hos Privatmegleren.

Med hans egne ord:

“Jeg kontaktet Børge for å få hjelp til å finne tilbake til trivselsvekta etter et hektisk år med jobb. Sammen kom vi frem til en plan på ulike livsstilsendringer, matplaner og treningsprogram tilpasset meg, og som jeg raskt kunne innføre som del av mine daglige rutiner.

For en herremann som trodde han visste mye om trening og kosthold, fikk jeg raskt en forståelse av at det fortsatt er mye å lære innen dette spennende feltet.

Børge er utrolig flink til å veksle mellom det å være seriøs og profesjonell i det ene øyeblikket til å være humoristisk og en varm person i det neste. Det er lett å like Børge.

Samtidig er han veldig ydmyk i fremtoningen og har ingen «ovenfra og ned holdning». Han fremstår som trygg, kunnskapsrik og solid og får frem budskapet på en måte det er lett å relatere seg til.

På planen som ble justert underveis opplevde jeg at formen forbedret seg hurtig, uten at det gikk på bekostning av jobb eller det sosiale som er så viktig for meg.

Jeg sov bedre om natten, stressnivået jevnet seg ut, og i hverdagen opplevde jeg en klar forbedring i fokus og mental prestasjonsevne.

Børge er virkelig en av de beste investeringene jeg har gjort for å prestere både på det private og profesjonelle plan!

- Trond

Sverre Martin Hagh, Daglig Leder og Fagansvarlig DNB Eiendom


Sverre hadde kone med barn på vei, og med jobben som eiendomsmegler var det ikke enkelt å få kabalen til å gå opp. På bare få uker på et strukturert treningsprogram økte styrken med opptil 50% i enkelte øvelser, og fettprosenten gikk drastisk ned mens kondisjonen økte merkbart.

Matplanen ble tilpasset hans behov og kunne kombineres både med en hektisk hverdag som eiendomsmegler, med sosiale begivenheter og familie.

De positive utslagene på fokus og energinivå var påtagelige, og det var like morsomt hver gang han kontaktet meg og kunne fortelle om framgangen sin på alle arenaer, ikke bare på gymmet men også i hverdag og jobb!

«Vi har alle våre små weak-spots som vi helst vil forandre litt på. Derfor elsker vi disse oppskriftene på idealkroppen vi finner i media og fra ulike eksperter på nett.

Jeg har prøvd dem alle, for jeg vil ha stram rumpe, brede skuldre, svulmende biceps og alt det andre som den kulørte pressen sier jeg kan tilegne meg på en samlet periode på 6-8 uker.

Som treningssentermedlem siden 1994, så er det bare å konstatere at det ble ikke helt som de sa, disse ekspertene.

Som Børge sier, disse artiklene appellerer til vår komfortsone og innebygde latskap. Også til min. Om en ergometersykkel hadde vært koblet til DVD-spilleren hjemme, så hadde jeg vært verdens tynneste og sprekeste. Da hadde min innsats gitt meg en umiddelbar payback på den innsatsen jeg hadde lagt for dagen.

Jeg kan gjerne prestere, men da vil jeg ha noe tilbake. Helst umiddelbart, og helst med en form for gevinst.

Jeg vil ha mer tilbake enn hva jeg legger inn, en fortjeneste. Dette speiler det samfunnet vi lever i, og også i min jobb som eiendomsmegler.

Jeg ser konstant etter måter å selge boliger på kortere tid på, uten å ofre på kvaliteten.

Enten tjener jeg mer penger, eller jeg får mer fritid.

For meg er det fritiden som er drivkraften, men midlet mot målet er det samme.

Jeg vil ha mer igjen for den tiden jeg legger inn.

Vi er ikke bare makelige, men også utålmodige. Og er det en ting mediene har funnet ut, så er det vår konstante misnøye med hvordan vi ser ut og føler oss, og hvordan vi egentlig ønsker å bli.

Vidunderkurer for absolutt alt har appellert til oss mennesker siden tidenes morgen.

Dette innså jeg til slutt, og dette var grunnen til at jeg ble en av Børge’s kunder.

Jeg erkjente at å forsøke å oppnå endringer uten en plan over hva jeg skulle gjøre ble meningsløst, og planen og oppfølgingen jeg har fått er det nærmeste jeg kan komme en mirakelkur – en som jeg kan ta med meg videre i livet.

Jeg har blitt den beste utgaven av meg selv, og de positive endringene på fysisk helse, kondisjon og et hode som er lynkjapt og årvåkent har både vært til glede for meg, kona og for mine kollegaer på jobb.

- sverre

noen utvalgte

før og etter

4 - 12 uker

Før og etter hos BorgeFagerli.no kunder
Før og Etter | Borgefagerli.no
Trening | Før og etter | BorgeFagerli.no
Før og etter kost og treningsplan | BorgeFagerli.no
Før og etter | Borgefagerli.no Bilder
Se før og etter bilder | BorgeFagerli.no