Jobb med meg

VIP Coaching er nå tilgjengelig igjen – kun 3 ledige plasser! Les videre for mer informasjon.

Jeg har også skapt et komplett onlinekurs som gir deg alle verktøy du trenger på trening, kosthold og livsstil: Sustainable Self-Development – der jeg også kan hjelpe deg via et dedikert privat forum.

Hei,

Jeg er Børge Fagerli, og hvis du har fulgt meg en stund i media og sosiale medier, lest artiklene mine, kanskje til og med vært på en av kursene eller foredragene mine, eller sett resultatene kundene mine har oppnådd, har du allerede fått et visst inntrykk av hva du kan oppnå ved å jobbe med meg.

Men la meg gi deg hele historien:

I mine barne- og ungdomsår var jeg aldri noen vinner, i noe som helst. Ikke i Ludo eller Yatzy en gang.

Jeg var tynn og spinkel, og ofte syk med astma, bronkitt og allergi.

Ikke akkurat det naturlige førstevalget når vi skulle fordele fotballagene og spille på løkka, for å si det sånn.

Min sterkeste muskel viste seg å være hjernen min.

Jeg lærte meg å lese i en alder av 4 år, av å sitte på fanget til bestefar og lese høyt fra Donaldbladene mine. Algebra lærte jeg når jeg tidlig på barneskolen fant pappas gamle mattebøker bortgjemt i et skap, og pløyde gjennom de før jeg sovnet om kveldene.

Neida, jeg var nok ikke helt normal.

Nysgjerrigheten min var umettelig – jeg måtte bare finne ut av hvordan ting var skrudd sammen, og demonterte det meste jeg fikk av leker.

Jeg er nå 44 år gammel og den store lidenskapen i livet mitt har vært å finne ut hvordan menneskekroppen fungerer, og hvordan jeg kan få den til å fungere bedre.

Det har vært en lang og tøff reise, fylt av mange feil og omveier.

Livets skole har ikke fart pent med meg – men i dag er jeg glad for den lærdommen jeg har fått. Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten alle nedturene.

Når jeg først knekte «koden» på både kosthold, trening men enda viktigere (enn jeg selv trodde) – livsstilen min (stress, søvn, biorytme) – så kom resultatene.

Med alt jeg har lært på reisen dit, kan jeg nå opprettholde en komfortabel helårsform uten å måtte tenke nøye over hva eller hvor mye jeg spiser til enhver tid, telle kalorier, eller tilbringe timesvis på gymmet.

Hvordan du også kan klare det er bare noe av kunnskapen jeg kan dele med deg.

Ironien i det hele er nemlig at når jeg fant noe som fungerte bra på meg selv, fungerte det alltid mye bedre på alle andre som fikk prøve metodene mine.

I stedet for å la det knekke selvtilliten min, fant jeg en underlig glede i å se at andre kunne oppnå imponerende framgang når jeg delte min kunnskap med dem.

Det var helt naturlig for meg å bli en coach og veileder, og jeg føler virkelig at jeg har verdens beste jobb!

Min bakgrunn som ingeniør har gjort meg i stand til å systematisere metodene mine i et steg-for-steg system som kan transformere din helse, utseende og prestasjonsevne – både fysisk og mentalt.

Mitt motto har  blitt:

«Jeg skaper hverdagsheltene!»

Med meg investerer du i 20 års erfaring med tusenvis av kunder på alle mulige nivåer, fra nybegynnere til verdensmestere – og de som har nådd helt til topps er mennesker som i utgangspunktet ikke trodde de hadde det i seg.

Min store lidenskap er å finne ut hvordan jeg kan maksimere det unike iboende potensialet til de jeg velger å jobbe med. Derfor har mine metoder også blitt kjent for å være unike.

Jeg er mannen bak begreper som «Release Your Potential», «Biorytmedietten», og «Myo-reps». Jeg er gründeren av MyRevolution, den kjente leverandøren av sportsernæring og kosttilskudd, og er i dag produktsjef der.

Jeg omtales både her til lands og internasjonalt som en av de ledende autoritetene innenfor områdene trening og kosthold i dag.

Jeg har opptrådd som konsulent og foreleser på internasjonale arenaer, i dagspressen og i digitale media, og er forfatter av hundrevis av artikler og flere e-bøker (og snart ei bok om Biorytmisk Livsstil).

Jeg er også et kjent ansikt for studenter ved Akademiet for Personlig Trening (AFPT), herunder Elite Trainer og Rehab Trainer, hvor jeg har undervist og vært en del av fagteamet i en årrekke.

Jeg har fått samarbeide med flere internasjonalt anerkjente coacher og forfattere, der jeg spesielt vil fremheve The Energy Blueprint med Ari Whitten, og Cybernetic Fitness.com med Menno Henselmans.

Jeg kan med ydmykheten i behold si at jeg har utviklet metoder og strategier som ingen andre har satt i system før. Metoder for å få akkurat DEG i din beste form noensinne!

Du vil selvfølgelig oppleve endringer som du kan se i speilbildet, men langt viktigere er de endringene du vil oppleve i energi og overskudd, stressnivå, selvtillit og mentalt fokus.

100% suksessgaranti

Javisst, det stemmer. Jeg kan garanterer deg en uforbeholden 100% suksessgaranti!

Dette forplikter imidlertid, og jeg må være selektiv på hvem jeg jobber med.

For å kunne gi akkurat DEG din 100% suksessgaranti, har jeg derfor til enhver tid kun et begrenset antall plasser, og jeg stiller en del krav til hvem jeg jobber med.

Hvordan finne ut om du er en jeg vil jobbe med:

Den jeg ser etter er på et sted i livet der du virkelig er klar til å gjøre noen store endringer, og er forberedt på å se noen utrolige resultater på både helse, prestasjon og utseende.

Hvis det skal bli varige resultater og en daglig rutine du kan ta med deg resten av livet må du prioritere det.

Disse endringene krever tid, engasjement, og viljen til å gjøre en forpliktelse mellom deg selv og meg som din veileder.

Hvis du ikke føler du er klar for å gjøre endringer akkurat nå, er det helt greit. Du er hjertelig velkommen tilbake til denne siden når du har tatt de stegene som trengs for å gi deg selv denne gaven.

Men om du tenker at NÅ kan det være på tide å ta et skritt i riktig retning og gjøre en stor forandring i livet ditt…

… og du føler deg klar til å trykke på avtrekkeren…

Kan du lese videre.

Her er mitt VIP Coaching Program

Det er flere faktorer som gjør at resultatene du får hos meg skiller seg fra alle andre.

Du får ikke bare en oppskrift du skal følge. En forhåndsbestemt oppskrift på suksess basert på enkeltpersoners suksess med noen få utvalgte.

Du får ingen standardisert diettplan basert på kylling, ris og brokkoli 6 ganger om dagen. Eller et treningsprogram med 3 sett 10 reps på øvelser som ikke passer for deg og din kropp.

Du får heller ikke en liste med «tenk-positivt» affirmasjoner og generiske mental trener formaninger fra noen som såvidt har fått erfare noe av det Livets Skole kan lære dem.

For å forstå bedre hva du får og hvordan det er å jobbe med meg – la oss se på noen historier fra de jeg har jobbet med.

Hvis du vet allerede nå at du vil komme i gang, så bla ned til bunnen av siden der du kan sende meg søknad eller få snakke med meg direkte.

 


Case 1: Trond

 

 

Trond Nordahl Amundsen er tidligere toppidrettsutøver, med over 10 års salgs- og ledererfaring innen eiendom, aksjehandel og investment banking. Han har vært ranket som topp 10 i verden innen aksjehandel hos DNB og topp 3 i Norge blant eiendomsmeglere i Privatmegleren, og er i dag profesjonell investor og kapitalforvalter.

Med hans egne ord:

“Jeg kontaktet Børge for å få hjelp til å finne tilbake til trivselsvekta etter et hektisk år med jobb. Sammen kom vi frem til en plan på ulike livsstilsendringer, matplaner og treningsprogram tilpasset meg, og som jeg raskt kunne innføre som del av mine daglige rutiner.

For en herremann som trodde han visste mye om trening og kosthold, fikk jeg raskt en forståelse av at det fortsatt er mye å lære innen dette spennende feltet. Børge er utrolig flink til å veksle mellom det å være seriøs og profesjonell i det ene øyeblikket til å være humoristisk og en varm person i det neste. Det er lett å like Børge.

Samtidig er han veldig ydmyk i fremtoningen og har ingen «ovenfra og ned holdning». Han fremstår som trygg, kunnskapsrik og solid og får frem budskapet på en måte det er lett å relatere seg til.

På planen som ble justert underveis opplevde jeg at formen forbedret seg hurtig, uten at det gikk på bekostning av jobb eller det sosiale som er så viktig for meg. Jeg sov bedre om natten, stressnivået jevnet seg ut, og i hverdagen opplevde jeg en klar forbedring i fokus og mental prestasjonsevne.Børge er virkelig en av de beste investeringene jeg har gjort for å prestere både på det private og profesjonelle plan!

– Trond”

 


Case 2 – Svein

 

SEE før-etter

Svein jobbet jeg med i perioder på 3-4 måneder, og så tok han noen måneder på egen hånd før han kontaktet meg igjen for en ny periode. Totalt jobbet vi sammen i nesten 3 år. Han ønsket å anonymisere bilde og navn.

«Når jeg leser gjennom kundeerfaringene på nettsiden til Børge blir det vanskelig å komme med noe nytt å fortelle. I hvert fall om man skal ha noe håp om å redegjøre for mannens bidrag såpass kort og konsist at noen skal gidde å lese det.

Jeg har ingen «sterk» historie. Jeg har aldri vært anorektisk, jeg har aldri vært landets sterkeste mann, jeg har aldri posert på noen scene, og jeg er ikke gammel nok til å måtte vinne tilbake min ungdommelige helse.

Min historie er som følger:

Jeg var aktiv leser av ulike nettsider, blogger og forum. Man skjønte jo ikke den gangen at om de såkalte ekspertene bak disse nettsidene skal holde seg relevante, er de avhengige av å spytte ut artikler som egentlig bidrar fint lite til lesernes fremgang – til tross for lokkende overskrifter.

Jeg kom etter hvert over denne Børge Fagerli, som ble omtalt positivt uansett hvor jeg leste om han. Jeg tenkte som så at jeg kunne investere i en sånn coaching-pakke, om ikke annet enn for å skaffe meg den magiske treningssplitten og diettplanen som ville sikre den perfekte strandkroppen for evig tid.

Som en analytisk og matematisk anlagt ingeniør, og ikke minst perfeksjonist, burde jeg jo klare å lære meg mesterens metoder i løpet av alle de ukene. Vel, denne coaching-pakken ble til flere, og her er jeg.

Det tilsynelatende ingen andre PTer, nettcoacher eller artikkelforfattere forteller oss er at man kan bli slankere, større, sterkere, friskere og sunnere ved å la gode vaner i forhold til mat og løfting være en del av livet, heller en det eneste man har i livet.

Illustrerende eksempel: For noe over et år siden ville en venninne spleise meg med en av sine venninner. Når denne jenta så et treningsbilde jeg hadde liggende på Facebook (*kremt* douchebag *host*) var responsen noe sånt som: «Nei, han der spiser sikkert bare brokkoli og kyllingfilet, og bryr seg bare om musklene sine. Det gidder jeg ikke».

Heldigvis ble det en date likevel. Vi er sammen fortsatt og hun har ved flere anledninger uttrykt gleden over at jeg har et sånt avslappet forhold til mat og trening – til tross for en kropp som skulle tilsi noe annet.

Med Børge kjøper man ikke et produkt, en samling tilfeldige styrkeøvelser, et meny-forslag man blir lei av etter en uke eller den kortvarige gleden av noen likes på Instagram.

Man investerer i seg selv, det livet man ønsker å leve og alt man selv legger i ordet «vekst».

Utvikling fra 2012 – 2015:

Kroppsvekt: 96kg -> 98kg (min kommentar: ut fra bildene skulle man tro at vektoppgangen var høyere, men dette er altså effekten når man klarer å redusere fettprosenten og bygge muskler samtidig)
Knebøy: 125 x 3 -> 170 x 3
Benkpress: 120 x 3 -> 165 x 2
RDL: 70 x 9 -> 200 x 1
OHP (Overhead Press/Skulderpress): 55 x 6 -> 110 x 2

Fra: proteinshakes, kaloritelling osv osv -> Til: Spiser mat når jeg er sulten

Fra: Kan ingenting om posering og lyssetting -> Til: Kan fortsatt ikke posere, men har fått nytt undertøy..

– Svein E.»


Case 3: Karl Eirik

En dramatisk visuell forskjell!

Karl Eirik, 36 år gammel og økonomisjef har vært et svært hyggelig bekjentskap å jobbe med.

Hans høyeste prioritering var å få mer energi og overskudd til både familie og jobb, og deretter å bedre kroppssammensetningen. Jeg jobber med helheten, og får inn både bedre vaner på mat og trening, men tar også tak i de daglige rutinene og vanene for å skape en synergieffekt og totalforbedring i et menneske.

Dette er tilbakemeldingen jeg fikk litt over halvveis i vår VIP Coaching:

«Etter flere år med dårlig stresshåndtering, gjentakende penicillinkurer og dårligere treningsresultater var jeg så heldig å få mulighet til VIP Coaching med Børge.

Målet med oppfølgingen var først og fremst å bli stabilt frisk, få opp energinivået, samt øke muskelmassen.

Ved første samtale før oppstart hadde jeg bronkitt, øyebetennelse og kraftige herpesutslag. Hardt arbeid var min filosofi, men jeg møtte veggen gang på gang.

Frustrasjonen var stor med all den tid og energi jeg la ned for å optimalisere helsen. Så min fra før av utålmodige natur var nok ikke alltid like grei å omgås hjemme, og jeg var langt unna å prestere slik jeg ønsket på jobb.

Utallige selvutviklingsbøker, kostholds- og treningsregimer endte kun med stagnasjon, så hjelpeløsheten føltes bare uoverkommelig til slutt.

Energi og muskelvekst var ikke mulig for meg. Frikort på helsetjenester og «kukerundtsyndromet» var visst min skjebne.

Børge har jeg fulgt med i mange år, og når jeg i sommer var innom nettsiden hans og så at han tilbydde coaching, tok det ikke lang tid før jeg tok kontakt. Hans beskrivelse av egne utfordringer opp gjennom årene var noe jeg kunne relatere meg til. I tillegg hadde jeg fra før stor tillit til hans kompetanse og filosofi, og var imponert over resultatene han oppnådde med både sine kunder og seg selv.

Tiden var inne for meg. Krevende prosjekt var landet på jobb, nattevåk for minstedatteren var forbi og eneboligen var ferdigstilt. Her var det bare å bestemme seg for at ingen ting skulle stoppe meg, og jeg kommiterte meg 100% til å gjøre det jeg fikk beskjed om.

Opplegget jeg fikk var tilpasset mine utfordringer og var enkelt å følge. Merket raskt positive endringer på energi, mental klarhet, tålmodighet og ro, hormonbalanse, fettreduksjon, muskelvekst og styrkeøkning. Det er ikke vanskelig å opprettholde motivasjonen når du får en såpass omfattende og umiddelbar positiv opplevelse.

De rette valgene og prioriteringene var meningsfulle og Børge ledet meg hele tiden på rett spor, forbi mitt ego og mine blindsoner som jeg etter hvert forstod var større enn jeg hadde vært klar over. Jeg lærte mye om å lytte til kroppen og intuisjonen. Dette var uvant men svært lærerikt.

Etter 8 uker var fettprosenten fra ca 18-20 % til 8-9 %, samtidig som styrkeøkingene var på opp mot 20 % på de fleste øvelsene.

Jeg kjente meg ikke igjen i speilet. Mageflesket var borte, tydelige mageruter, muskler og blodårer dukket frem over alt. Borte var inflammasjoner og småplager, og stølheten etter treningene var omtrent umerkelig. Det var også givende å selv kunne inspirere mine nærmeste ved å vise hvordan de også kunne oppnå synlige resultater for bedre helse gjennom enkle valg og rutiner.

Det er mye jeg ønsker å oppnå i livet, og jeg har alltid vært opptatt av å utvikle meg. Hvis du ikke er frisk eller har energi er det imidlertid vanskelig å ha det rette fokuset.

Mestringsfølelsen jeg fikk med å innarbeide nye og bedre vaner som gjorde at jeg endelig kunne se og merke fremgang, var det jeg hadde lengtet etter. Dette ga meg en økt indre styrke og selvtillit.

Jeg ønsket naturligvis å endre alt på en gang, men det hadde jo alltid feilet før fordi jeg hadde vært for utålmodig og ikke gjort ting riktig eller i riktig rekkefølge. Børge guidet meg stødig gjennom alt sånn at framgangen bare fortsatte og fortsatte.

Børge får frem det beste i deg på en ekte og naturlig måte, setter i gang prosesser i deg som fjerner alle begrensninger du trodde du hadde og gjør at de riktige valgene blir enklere å ta.

Jeg vil alltid kunne se tilbake på denne perioden som det viktigste vendepunkt i livet mitt.

– Karl Eirik».


Case 3: Haakon

 

Front - Etter Haakon VØ

Lyssettingen gjør at før-bildet er litt urettferdig, men det er uansett ingen tvil om den imponerende forandringen fra uke 1 til 12.

Haakon reduserte fettprosenten sin fra 18% til 8% mens han økte styrken med 20-30% i alle øvelser i løpet av denne perioden.

Han hadde en svært overanalytisk tilnærming til alt han gjorde, stresset mye i hverdagen og med egen kropp – og klarte ikke finne et opplegg som fungerte for seg selv.

Så snart vi startet coachingen kom fremgangen. Og etter hvert som jeg fikk tilpasset planen bedre og bedre, innarbeidet enkle tilpasninger i hverdagen, samt gjort noen solide endringsprosesser med hans mentale innstilling, fikk han bare enda bedre framgang.

Haakon’s imponerende resultater er en følge av at han gjorde et bevisst valg om å stole på meg, og konsekvent følge planen og retningslinjene han fikk på veien.

Når han fikk lærdommen han trengte fra meg og kunne legge fra seg all misvisende informasjon, kunne han også slappe av og nyte reisen – og fokusere energien sin på de større og overordnede målene i livet sitt.

Haakon ønsket å anonymisere bilde og sitt fulle navn.

I hans egne ord:

«Jeg har virkelig the time of my life når det kommer til trening med deg som coach, Børge. Jeg føler du kjenner kroppen min hundre ganger bedre enn meg selv, og jeg gleder meg til hver eneste dag som kommer fordi jeg vet at også idag investerer jeg i egen kropp og helse gjennom å gjøre som du sier.

Merker at jeg lærer nye ting og ser sammenhengen mellom planen du har satt opp og livsstilen min, samt at det bedrer min forståelse av hvordan alt dette henger sammen. Merker også hvor utrolig mye bedre jeg føler meg av å det du har satt opp, fremfor det jeg gjorde før hvor fokuset var baseløft og at dagen sett var totalt mislykket hvis jeg ikke fikk i meg et visst antall kalorier og gram protein.

Nå er jeg nesten alltid uthvilt, har masse energi, og føler meg generelt «bedre» både mentalt og fysisk.

Får vel bare si tusen takk for det du har gjort de første 12 ukene, og jeg gleder meg til fortsettelsen!

– Haakon»

 


Case 4: Sverre

Sverre Martin Hagh
Daglig Leder og Fagansvarlig, DNB Eiendom

 

Sverre var utrolig gøy å jobbe med. Han hadde frekventert treningssentre i mange år uten noen nevneverdig god framgang. I tillegg hadde han kone med barn på vei, og med jobben som eiendomsmegler var det ikke enkelt å få kabalen til å gå opp. På bare få uker på et strukturert treningsprogram økte styrken med opptil 50% i enkelte øvelser, og fettprosenten gikk drastisk ned mens kondisjonen økte merkbart. Matplanen ble tilpasset hans behov og kunne kombineres både med en hektisk hverdag som eiendomsmegler, med sosiale begivenheter og familie. De positive utslagene på fokus og energinivå var påtagelige, og det var like morsomt hver gang han kontaktet meg og kunne fortelle om framgangen sin. For å si det sånn, hadde ikke Sverre vært i megleryrket kunne han passet inn som både stand-up komiker og programleder for talkshow 😀

«Vi har alle våre små weak-spots som vi helst vil forandre litt på. Derfor elsker vi disse oppskriftene på idealkroppen vi finner i media og fra ulike eksperter på nett.

Jeg har prøvd dem alle, for jeg vil ha stram rumpe, brede skuldre, svulmende biceps og alt det andre som den kulørte pressen sier jeg kan tilegne meg på en samlet periode på 6-8 uker.

Som treningssentermedlem siden 1994, så er bare å konstatere at det ble ikke helt som de sa, disse ekspertene. Ikke har jeg svulmende biceps, rumpa er ikke noe man hadde hengt på juletreet, og skuldrene…?

Nei, de dukket liksom aldri opp.

Som Børge sier, disse artiklene appellerer til vår komfortsone og innebygde latskap. Også til min. Om en ergometersykkel hadde vært koblet til DVD-spilleren hjemme, så hadde jeg vært verdens tynneste og sprekeste. Da hadde min innsats gitt meg en umiddelbar payback på den innsatsen jeg hadde lagt for dagen.

Jeg kan gjerne prestere, men da vil jeg ha noe tilbake. Helst umiddelbart, og helst med en form for gevinst.

Jeg vil ha mer tilbake enn hva jeg legger inn, en fortjeneste. Dette speiler det samfunnet vi lever i, og også i min jobb som eiendomsmegler.

Jeg ser konstant etter måter å selge boliger på kortere tid på, uten å fire på kvaliteten.

Enten tjener jeg mer penger, eller jeg får mer fritid. For meg er det fritiden som er drivkraften, men midlet mot målet er det samme. Jeg vil ha mer igjen for den tiden jeg legger inn.

Vi er ikke bare makelige, men også utålmodige. Og er det en ting mediene har funnet ut, så er det vår konstante misnøye med hvordan vi ser ut og føler oss, og hvordan vi egentlig ønsker å bli. Vidunderkurer for absolutt alt har appellert til oss mennesker siden tidenes morgen.

Dette innså jeg til slutt, og dette var grunnen til at jeg ble en av Børge’s kunder. Jeg erkjente at å forsøke å oppnå endringer uten en plan over hva jeg skulle gjøre ble meningsløst, og planen og oppfølgingen jeg har fått er det nærmeste jeg kan komme Vidunderkur – bare en som jeg har tatt med meg videre i livet i stedet for et kortvarig prosjekt.

Ikke er jeg verdensmester, Norgesmester eller engang kretsmester.

Men jeg har blitt den beste utgaven av meg selv, og de positive endringene på fysisk helse, kondisjon og et hode som er lynkjapt og årvåkent har både vært til glede for meg, kona og for mine kollegaer på jobb.

– Sverre»

 


Tenker du at dette er noe som er uoppnåelig for deg?

Ingen av disse suksesshistoriene er eksepsjonelle talenter. Det er helt vanlige folk, som deg og meg. De oppnådde suksess fordi de fulgte et gjennomtenkt system.

Hvis du jobber med meg og implementerer systemet, ville du oppleve lignende resultater. Og du vil ikke bare forvandle kroppen din…

Alle andre områder av livet ditt vil bli påvirket positivt:

Jobb og karriere, ditt sosiale liv med familie, venner og kjærlighetspartnere – du vil utvikle din lidenskap og oppdage drivkraften som brenner inni deg.

En sunn livsstil vil gi deg motivasjonen og fokuset som kreves for å lykkes i alt!

Når du setter deg et mål vil du nå det, og du vil nyte reisen frem dit. Du vil ha energi for å realisere dine drømmer, en kropp som vekker respekt og beundring, og du vil utnytte ditt fulle potensiale!

Så…er du klar til å bli den neste suksesshistorien?

Du må da være 100% sikker på at du er klar for min VIP oppfølging og at du vil investere tid i deg selv!

Det er den eneste måten å kunne tilby 100% suksessgaranti, for det vil innebære store endringer og mye ny kunnskap. Du må forholde deg på en helt ny måte til mat, trening, livsstil og din egen mentale innstilling – der jeg har utviklet mine egne kognitive og mentale teknikker for å oppnå dramatiske og permanente endringer i deg.

Jeg har gjort det til min livsoppgave å hjelpe folk med å forandre livet sitt til det bedre.

Er du på et sted i livet akkurat nå, der du er klar til å gjøre store endringer og oppnå suksess?

Hvis du helt ærlig føler at du er den jeg ser etter, fyll ut kundeskjemaet under. Når jeg har mottatt skjemaet, vil jeg gå gjennom det og gi deg tilbakemelding så snart som mulig.

Du kan også booke en samtale med meg direkte, via Calendly skjemaet under kundeskjemaet.

Prisen for VIP Coaching bestemmes ut fra din unike situasjon. Det er ulike nivåer av coaching på ulike prisnivåer, og den eneste måten å finne ut hvordan jeg kan hjelpe deg er ved å lære mer om deg.

Kundeskjema (behandles konfidensielt) - felter merket med * må alltid fylles ut

 

Verifisering på at du er en ekte person

ELLER Book en samtale:


<!– Calendly inline widget end —>

image_pdfimage_print