Jobb med meg

Hei der!

Mitt navn er Børge Fagerli, og hvis du har fulgt meg en stund i media og sosiale medier, lest artiklene mine, kanskje til og med vært på en av kursene eller foredragene mine, eller sett resultatene kundene mine har oppnådd, har du allerede fått et visst inntrykk av hva du kan oppnå ved å jobbe med meg.

Jeg omtales både her til lands og internasjonalt som en av de ledende autoritetene innenfor områdene trening, kosthold og mental utvikling i dag.

Jeg har opptrådd som konsulent og foreleser på internasjonale arenaer, i dagspressen og i digitale media, og er forfatter av hundrevis av artikler og flere e-bøker.

Jeg kan med ydmykheten i behold si at jeg har utviklet metoder og strategier som ingen andre har satt i system før.

Jeg er mannen bak begreper som «Release Your Potential», «Biorytmedietten», og «Myo-reps». Jeg er gründeren av MyRevolution, den kjente leverandøren av sportsernæring og kosttilskudd, og er i dag produktsjef der.

Ved å jobbe med meg vil du oppleve positive endringer i energi og overskudd, stressnivå, selvtillit og mentalt fokus – men selvfølgelig også endringer som gjør at du vil være mer glad i det du ser i speilet.

Min historie:

I mine barne- og ungdomsår var jeg veldig tynn og spinkel, og ofte syk med astma, bronkitt og allergi.

Ikke akkurat det naturlige førstevalget når vi skulle fordele fotballagene og spille på løkka, for å si det sånn.

Min sterkeste muskel var hjernen min.

Jeg lærte meg å lese når jeg var 4 år ved å sitte på fanget til bestefar når han leste høyt fra Donaldbladene mine. Algebra lærte jeg når jeg tidlig på barneskolen fant pappas gamle mattebøker bortgjemt i et skap, og pløyde gjennom dem før jeg sovnet om kveldene.

Livets skole har ikke fart pent med meg – og det har vært en lang og tøff reise, fylt av mange feil og omveier. I dag er jeg allikevel glad for den lærdommen jeg har fått. Jeg hadde ikke vært der jeg er i dag uten å måtte finne løsninger på alle hindringene jeg møtte på.

Når jeg først knekte «koden» på både kosthold, trening men enda viktigere (enn jeg selv trodde) – livsstilen min (stress, søvn, biorytme) og det mentale aspektet – så kom resultatene.

De siste årene har jeg gått mer og mer i en holistisk retning, der forståelsen av hvordan vår egen opplevelse av verden rundt oss kan påvirke utfallet både på det fysiske plan og hva som skjer med omgivelsene våre.

Det var når jeg ble pappa at den største endringen i meg skjedde.

For det første ble jeg veldig mye klarere på mine prioriteringer og kjerneverdier. Det som tidligere var så viktig for meg, ble uviktig og jeg oppdaget nye sider ved meg selv – i positiv forstand.

For det andre ble det langt viktigere for meg å være et godt forbilde for sønnen min enn å kunne løfte mye vekter eller vise til hva nåtiden måtte finne på å definere som «suksess».

De siste 1,5 årene siden sønnen min ble født har gjort mye med meg, både på godt og vondt. Det har nok vært den bratteste læringskurven jeg noen gang har vært gjennom, men innsikten om at alle utfordringer er det som gjør at du vokser og blir bedre som person har stått sentralt.

Det er ikke hvordan man har det, men hvordan man tar det…som det så treffende heter.

Livet som småbarnsfar er både utrolig lærerikt men har også sine utfordringer. Selv med min kunnskap og erfaring ble det å sørge for nok søvn, spise bra, trene, håndtere stress i hverdagen, balansere jobb og familie – og i det hele tatt det å ta vare på meg selv ofte bortglemt.

Og der det er fort gjort å bli fanget i tanker om at det gjelder å sørge for at både barn, partner, familie, venner og kollegaer har det bra hele tiden – så ble det for meg bare enda mer åpenbart at hvis jeg ikke tar vare på meg selv først, så har jeg ikke overskudd eller energi til å ta vare på andre heller.

Du kjenner kanskje til den metaforen med å ta på seg oksygenmasken på et fly før du hjelper andre? Den er svært treffende her.

Det jeg vil hjelpe deg med er nettopp det – å ta bedre vare på deg selv, for det er DER du må begynne.

Det er ikke egoistisk å tenke sånn. Det er selve essensen for å trives. Og når du trives, så vil både barna dine og alle du omgås med også trives – for du har både tilstedeværelsen og den positive energien som kommer alle til gode.

Det er helt naturlig for meg å være en coach og veileder, og da spesielt for deg som er på samme sted som meg i livet.

Min bakgrunn som gründer, entreprenør og leder på det rent pragmatiske og kognitive plan, og så de senere år en rivende utvikling i sjelelig og spirituell retning, har gitt meg en helt ny og helhetlig forståelse av hvordan jeg kan hjelpe mennesker som deg til å få det bedre.

Med meg investerer du i 20 års erfaring med tusenvis av kunder fra ulike bakgrunner og på ulike stadier av livet sitt. De som har opplevd størst endring i livet sitt er mennesker som i utgangspunktet ikke trodde de kunne endre så mye på såpass kort tid – men når du får gjenopprettet troen på deg selv, evnene dine og intuisjonen din vil du bli overrasket over hva som kan skje.

Jeg mener vi alle er født lykkelige, men at vi etter hvert som vi vokser opp blir forledet bort fra det som er bra for oss av støyende og hektisk omverden. I stedet for å finne svaret der ute og leve livet ditt gjennom andres sannhet, handler det om å finne svarene og DIN sannhet i deg selv.

Min store lidenskap er å finne ut hvordan jeg kan maksimere det unike iboende potensialet til de jeg velger å jobbe med.

Jeg ønsker å hjelpe travle mammaer og pappaer der ute som sliter med å sette av egentid, eller vite hva du skal gjøre med egentiden din sånn at du kan bli en bedre forelder, partner, venn og kollega.

Fordi både du og dine barn fortjener det.

Hvordan jobbe med meg:

Den jeg ser etter er på et sted der du er klar til å gjøre noen store endringer.

Hvis det skal bli varige resultater og en daglig rutine du kan ta med deg resten av livet må du prioritere og sette av tid til det jeg skal lære deg.

Disse endringene krever tid, engasjement, og viljen til å gjøre en forpliktelse mellom deg selv og meg som din veileder.

Hvis du ikke føler du er klar for å gjøre endringer akkurat nå, er det helt greit. Du er hjertelig velkommen tilbake til denne siden når du har tatt de stegene som trengs for å gi deg selv denne gaven.

Du kan finne et komplett onlinekurs med videoleksjoner og templater som gir deg alle verktøy du trenger på trening, kosthold og livsstil: Sustainable Self-Development – der det også er mulig å stille meg spørsmål via et dedikert privat forum.

Men om du tenker at NÅ kan det være på tide å ta et skritt i riktig retning og gjøre en stor forandring i livet ditt…

… og du føler deg klar til å komme i gang…

Kan du lese videre…eller bla ned til bunnen av siden der du finner et uforpliktende søknadsskjema.

Det er flere faktorer som gjør at resultatene du får hos meg skiller seg fra alle andre.

Du får ikke bare en forhåndsbestemt oppskrift på suksess basert på enkeltpersoners suksess med noen få utvalgte, du vil få noe som er helt unikt og tilpasset DEG.

Du får heller ikke en liste med «tenk-positivt» affirmasjoner og generiske mental trener formaninger fra noen som såvidt har fått erfare noe av det Livets Skole kan lære dem.

 


Casestudie: Karl Eirik

Karl Eirik, 36 år gammel og økonomisjef har vært svært hyggelig og givende å jobbe med.

Hans høyeste prioritering var å få mer energi og overskudd til både familie og jobb, og deretter å bedre kroppssammensetningen.

Jeg jobber med helheten, og får inn både bedre vaner på mat og trening, men tar også tak i de daglige rutinene og vanene for å skape en synergieffekt og totalforbedring i deg.

Dette er tilbakemeldingen jeg fikk litt over halvveis i vårt samarbeide:

«Etter flere år med dårlig stresshåndtering, gjentakende penicillinkurer og dårligere treningsresultater var jeg så heldig å få mulighet til VIP Coaching med Børge.

Målet med oppfølgingen var først og fremst å bli stabilt frisk, få opp energinivået, samt øke muskelmassen.

Ved første samtale før oppstart hadde jeg bronkitt, øyebetennelse og kraftige herpesutslag. Hardt arbeid var min filosofi, men jeg møtte veggen gang på gang.

Frustrasjonen var stor med all den tid og energi jeg la ned for å optimalisere helsen. Så min fra før av utålmodige natur var nok ikke alltid like grei å omgås hjemme, og jeg var langt unna å prestere slik jeg ønsket på jobb.

Utallige selvutviklingsbøker, kostholds- og treningsregimer endte kun med stagnasjon, så hjelpeløsheten føltes bare uoverkommelig til slutt.

Energi og muskelvekst var ikke mulig for meg. Frikort på helsetjenester og «kukerundtsyndromet» var visst min skjebne.

Børge har jeg fulgt med i mange år, og når jeg i sommer var innom nettsiden hans og så at han tilbydde coaching, tok det ikke lang tid før jeg tok kontakt.

Hans beskrivelse av egne utfordringer opp gjennom årene var noe jeg kunne relatere meg til. I tillegg hadde jeg fra før stor tillit til hans kompetanse og filosofi, og var imponert over resultatene han oppnådde med både sine kunder og seg selv.

Tiden var inne for meg. Krevende prosjekt var landet på jobb, nattevåk for minstedatteren var forbi og eneboligen var ferdigstilt. Her var det bare å bestemme seg for at ingen ting skulle stoppe meg, og jeg kommiterte meg 100% til å gjøre det jeg fikk beskjed om.

Opplegget jeg fikk var tilpasset mine utfordringer og var enkelt å følge. Jeg merket raskt positive endringer på energi, mental klarhet, tålmodighet og ro, for ikke å snakke om de rent fysiske forbedringene i hormonbalanse, fettreduksjon, muskelvekst og styrkeøkning.

Det er ikke vanskelig å opprettholde motivasjonen når du får en såpass omfattende og umiddelbar positiv opplevelse.

De rette valgene og prioriteringene var meningsfulle og Børge ledet meg hele tiden på rett spor, forbi mitt ego og mine blindsoner som jeg etter hvert forstod var større enn jeg hadde vært klar over. Jeg lærte mye om å lytte til kroppen og intuisjonen. Dette var uvant men svært lærerikt.

Etter 8 uker var fettprosenten gått ned fra ca 18-20 % til 8-9 %, samtidig som styrkeøkingene var opptil 20 % på de fleste øvelsene.

Jeg kjente meg ikke igjen i speilet. Mageflesket var borte, tydelige mageruter og muskler dukket frem over alt.

Borte var inflammasjoner og småplager, og stølheten etter treningene var omtrent umerkelig. Det var også givende å selv kunne inspirere mine nærmeste, ved å vise hvordan de også kunne oppnå synlige resultater for bedre helse gjennom enkle valg og rutiner.

Det er mye jeg ønsker å oppnå i livet, og jeg har alltid vært opptatt av å utvikle meg. Hvis du ikke er frisk eller har energi er det imidlertid vanskelig å ha det rette fokuset.

Mestringsfølelsen jeg fikk med å innarbeide nye og bedre vaner som gjorde at jeg endelig kunne se og merke fremgang, var det jeg hadde lengtet etter. Dette ga meg en økt indre styrke og selvtillit.

Jeg ønsket naturligvis å endre alt på en gang, men det hadde jo alltid feilet før fordi jeg hadde vært for utålmodig og ikke gjort ting riktig eller i riktig rekkefølge. Børge guidet meg stødig gjennom alt sånn at framgangen bare fortsatte og fortsatte.

Børge får frem det beste i deg på en ekte og naturlig måte, setter i gang prosesser i deg som fjerner alle begrensninger du trodde du hadde og gjør at de riktige valgene blir enklere å ta.

Jeg vil alltid kunne se tilbake på denne perioden som det viktigste vendepunkt i livet mitt.

– Karl Eirik».


Tror du at dette kunne forandret livet ditt?

Hvis du jobber med meg og implementerer lærdommen du får fra meg, vil du oppleve lignende resultater.

Flere områder av livet ditt vil bli påvirket positivt:

  • Jobb og karriere
  • Ditt sosiale liv med familie, venner og kjærlighetspartnere
  • Din lidenskap vil vekkes til live, og du vil oppdage en drivkraft du aldri har opplevd før
  • Bedre helse, mer mental og fysisk energi og overskudd, bedre prestasjon på trening (og i senga), mer muskler og mindre fett

Du må forholde deg på en helt ny måte til mat, trening, livsstil, stresshåndtering, søvn og din egen mentale innstilling – der jeg både har lært og utviklet mentale teknikker for å oppnå dramatiske og permanente endringer i deg.

For å få finne ut om vi kan jobbe sammen, fyll ut kundeskjemaet under – det er helt uforpliktende.

Jeg vil gå gjennom det og så kontakte deg for å avtale en samtale pr telefon.

Avhengig av dine behov vil jeg anbefale alt fra enkeltkonsultasjoner til en 8 ukers plan (som naturlig nok er det beste og mest omfattende alternativet).

Med en slik 8 ukers plan vil vi ha ukentlig interaksjon via personlige møter, telefon/Facetime eller Skype/Zoom og e-mail avhengig av hva som passer best, og jeg vil utarbeide planer som er tilpasset deg.

Ser frem til å høre fra deg!

Kundeskjema (behandles konfidensielt) - felter merket med * må alltid fylles ut

 

Verifisering på at du er en ekte person

image_pdfimage_print