Jobb med meg

Hei!

Mitt Navn er Børge Fagerli, og jeg hjelper deg til å få det beste ut av kropp og sinn, slik at de kan stole mer på sitt eget instinkt, og på den måten prestere og nyte mer i hverdagen.

Jeg er lidenskapelig opptatt av trening, kosthold og mental utvikling, og sammenhengen mellom dem. Mitt mål er å hjelpe deg til oppnå positive endringer i energi og overskudd, stressnivå, selvtillit og mentalt fokus. Slik jeg ser det utrolig viktig å ha en genuin selvtillit, og i det legger jeg ikke bare det å være fornøyd med det du ser i speilet, men også det å ha sterke, klare kjerneverdier, være flink på grensesetting for deg selv og andre, ydmyk, flink på å uttrykke deg, ha et godt kosthold og trene riktig. Rett og slett det å være en person som tar godt vare på seg selv for å kunne være et godt menneske også for andre.

For å oppnå dette er det viktig å integrere kropp, spiritualitet, og mental helse – og dermed skape en sterkere identitet og selvfølelse. Det hører naturlig med å ta vare på kroppen sin med mat og trening for å optimalisere energi, fokus, hormoner, sexdrift og mye mer. Vi snakker om en helhetlig oppgradering av livet.

Jeg har skrevet hundrevis av artikler og flere e-bøker om disse emnene, og har opptrådt som ekspert i media når tematikken har blitt diskutert. I tillegg har jeg holdt mange kurs og foredrag, og har etterhvert blitt kjent som en ledende autoritet hva gjelder trening, ernæring og selvutvikling.

Gjennom mitt arbeid har jeg utviklet nyskapende metoder og strategier, blant annet begreper og konsepter som “Release Your Potential”, “Biorytmedietten” og “Myo-reps”. Jeg er også gründer av og produktsjef i MyRevolution, en kjent leverandør av sportsernæring og kosttilskudd.

Jeg mener vi alle er født lykkelige, men at vi etter hvert som vi vokser opp blir forledet bort fra det som er bra for oss av en støyende og hektisk omverden. I stedet for å finne svaret der ute og leve livet ditt gjennom andres sannhet, ligger løsningen i det å finne svarene og DIN sannhet i deg selv.

Min historie

I mine barne- og ungdomsår var jeg veldig tynn og spinkel, og ofte syk med astma, bronkitt og allergi. Jeg var ikke akkurat det naturlige førstevalget når vi skulle fordele fotballagene og spille på løkka, for å si det sånn.

Min sterkeste muskel var hjernen min.

Resultatene kom da jeg knekte «koden» på kosthold, trening, og enda viktigere (enn jeg selv trodde), livsstilen min (stress, søvn, biorytme) og det mentale aspektet. Da jeg forstod at det var en sammenheng mellom det jeg gjorde, tenkte og følte.

De siste årene har jeg gått mer og mer i en holistisk retning, der forståelsen av hvordan vår egen opplevelse av omverdenen kan påvirke utfallet vårt, både på det fysiske plan og hva som skjer med omgivelsene våre.

Mitt livs største endring skjedde da jeg for 1,5 år siden ble pappa for første gang.

Jeg ble langt klarere på mine egne prioriteringer og kjerneverdier, og jeg ble kjent med meg selv på en helt ny måte.

Det ble naturligvis også veldig viktig for meg å være et godt forbilde for sønnen min, enda viktigere enn det som hadde vært viktig før, nemlig å løfte tunge vekter eller ha det andre definerte som “suksess”.

Gjennom farsrollen har jeg virkelig fått kjenne på at det å løse utfordringer er det som gjør at man utvikler seg i en positiv retning.

Det å sørge for å få nok søvn, et godt kosthold, trening, stressmestring, balansering av utdanning (jeg holder på med en MBA – mastergrad i Business Administration), jobb og familie kan til tider bli veldig utfordrende.

Man vil jo gjerne alltid sørge for at alle rundt seg har det bra hele tiden, men det har blitt mer og mer tydelig for meg at hvis jeg ikke tar vare på meg selv først har jeg ikke overskudd og energi til å ta vare på andre.

Du kjenner kanskje til den metaforen om å ta på seg oksygenmasken på et fly før du hjelper andre? Den er svært treffende her.

Det er det jeg vil hjelpe deg med; å ta vare på deg selv. Det er ikke egoistisk å tenke at man må ta vare på seg selv først, det er faktisk selve grunnlaget for genuin trivsel.og den genuine trivselen gir tilstedeværelse og en positiv energi som kommer alle til gode.

Det er helt naturlig for meg å være coach og veileder, og da spesielt for deg som er på samme sted som meg i livet.

Min bakgrunn som gründer, entreprenør og leder, og de senere år med en rivende utvikling i sjelelig og spirituell retning, har gitt meg en holistisk forståelse for hvordan jeg kan hjelpe mennesker som deg til å bli en bedre versjon av deg selv. Jeg har 20 års erfaring med tusenvis av kunder fra ulike bakgrunner og på ulike stadier av livet sitt.

De som har opplevd størst endring i livet sitt er mennesker som i utgangspunktet ikke trodde de kunne endre så mye på såpass kort tid – men når du får gjenopprettet troen på deg selv, evnene dine og intuisjonen din vil du bli overrasket over hva som kan skje. Min store lidenskap er å finne ut hvordan jeg kan hente ut det unike og iboende potensialet i mennesket jeg jobber med.

Du har kanskje alltid hatt en fornemmelse av at du har så mye mer å by på, men at du trenger hjelp til å knekke koden for å forløse det?

Jeg ønsker å hjelpe deg som:

  • På grunn av tidsklemma sliter med å sette av egentid
  • Ikke vet hva du skal gjøre med egentiden din for å få ut mer energi, overskudd, fokus og kreativitet
  • Vet at også du kan realisere dine drømmer og ditt iboende potensiale hvis du bare finner den rette samarbeidspartneren til å peke deg i riktig retning

Hvordan jobbe med meg

Jeg ser etter deg som er på et sted der du er klar til å gjøre store endringer. Hvis dette skal gi varige resultater må du prioritere å sette av tid til det jeg skal lære deg. Disse endringene krever tid, engasjement, og viljen til å gjøre en forpliktelse mellom deg selv og meg som din veileder.

Hvis du ikke føler deg klar for å gjøre endringer akkurat nå er det helt greit. Du er hjertelig velkommen tilbake til denne siden når du har tatt de stegene som trengs for å gi deg selv denne gaven.

Om du tenker at er det på tide å ta et skritt i riktig retning og gjøre en stor forandring i livet ditt, og du føler deg klar til å komme i gang…

…kan du lese videre, eller bla ned til bunnen av siden der du finner et søknadsskjema.

Jeg gir deg mer enn en forhåndsbestemt oppskrift på suksess basert på enkeltpersoners suksess med noen få utvalgte, du vil få et opplegg som er helt unikt og tilpasset DEG.

Du får heller ikke en liste med «tenk-positivt» affirmasjoner og generiske formaninger fra noen som såvidt har fått erfare noe av det Livets Skole kan lære dem. Du opplever å bli sett, hørt og forstått, noe som gjør prosessen dyptpløyende i DIN virkelighet.


Casestudie: Karl Eirik

Karl Eirik, 36 år gammel og økonomisjef har vært svært hyggelig og givende å jobbe med.

Hans høyeste prioritering var å få mer energi og overskudd til både familie og jobb, og deretter å bedre kroppssammensetningen.

Jeg jobber med helheten, og får inn både bedre vaner på mat og trening, men tar også tak i de daglige rutinene og vanene for å skape en synergieffekt og totalforbedring i deg.

Dette er tilbakemeldingen jeg fikk litt over halvveis i vårt samarbeide:

«Etter flere år med dårlig stresshåndtering, gjentakende penicillinkurer og dårligere treningsresultater var jeg så heldig å få mulighet til VIP Coaching med Børge.

Målet med oppfølgingen var først og fremst å bli stabilt frisk, få opp energinivået, samt øke muskelmassen.

Ved første samtale før oppstart hadde jeg bronkitt, øyebetennelse og kraftige herpesutslag. Hardt arbeid var min filosofi, men jeg møtte veggen gang på gang.

Frustrasjonen var stor med all den tid og energi jeg la ned for å optimalisere helsen. Så min fra før av utålmodige natur var nok ikke alltid like grei å omgås hjemme, og jeg var langt unna å prestere slik jeg ønsket på jobb.

Utallige selvutviklingsbøker, kostholds- og treningsregimer endte kun med stagnasjon, så hjelpeløsheten føltes bare uoverkommelig til slutt.

Energi og muskelvekst var ikke mulig for meg. Frikort på helsetjenester og «kukerundtsyndromet» var visst min skjebne.

Børge har jeg fulgt med i mange år, og når jeg i sommer var innom nettsiden hans og så at han tilbydde coaching, tok det ikke lang tid før jeg tok kontakt.

Hans beskrivelse av egne utfordringer opp gjennom årene var noe jeg kunne relatere meg til. I tillegg hadde jeg fra før stor tillit til hans kompetanse og filosofi, og var imponert over resultatene han oppnådde med både sine kunder og seg selv.

Tiden var inne for meg. Krevende prosjekt var landet på jobb, nattevåk for minstedatteren var forbi og eneboligen var ferdigstilt. Her var det bare å bestemme seg for at ingen ting skulle stoppe meg, og jeg kommiterte meg 100% til å gjøre det jeg fikk beskjed om.

Opplegget jeg fikk var tilpasset mine utfordringer og var enkelt å følge. Jeg merket raskt positive endringer på energi, mental klarhet, tålmodighet og ro, for ikke å snakke om de rent fysiske forbedringene i hormonbalanse, fettreduksjon, muskelvekst og styrkeøkning.

Det er ikke vanskelig å opprettholde motivasjonen når du får en såpass omfattende og umiddelbar positiv opplevelse.

De rette valgene og prioriteringene var meningsfulle og Børge ledet meg hele tiden på rett spor, forbi mitt ego og mine blindsoner som jeg etter hvert forstod var større enn jeg hadde vært klar over. Jeg lærte mye om å lytte til kroppen og intuisjonen. Dette var uvant men svært lærerikt.

Etter 8 uker var fettprosenten gått ned fra ca 18-20 % til 8-9 %, samtidig som styrkeøkingene var opptil 20 % på de fleste øvelsene.

Jeg kjente meg ikke igjen i speilet. Mageflesket var borte, tydelige mageruter og muskler dukket frem over alt.

Borte var inflammasjoner og småplager, og stølheten etter treningene var omtrent umerkelig. Det var også givende å selv kunne inspirere mine nærmeste, ved å vise hvordan de også kunne oppnå synlige resultater for bedre helse gjennom enkle valg og rutiner.

Det er mye jeg ønsker å oppnå i livet, og jeg har alltid vært opptatt av å utvikle meg. Hvis du ikke er frisk eller har energi er det imidlertid vanskelig å ha det rette fokuset.

Mestringsfølelsen jeg fikk med å innarbeide nye og bedre vaner som gjorde at jeg endelig kunne se og merke fremgang, var det jeg hadde lengtet etter. Dette ga meg en økt indre styrke og selvtillit.

Jeg ønsket naturligvis å endre alt på en gang, men det hadde jo alltid feilet før fordi jeg hadde vært for utålmodig og ikke gjort ting riktig eller i riktig rekkefølge. Børge guidet meg stødig gjennom alt sånn at framgangen bare fortsatte og fortsatte.

Børge får frem det beste i deg på en ekte og naturlig måte, setter i gang prosesser i deg som fjerner alle begrensninger du trodde du hadde og gjør at de riktige valgene blir enklere å ta.

Jeg vil alltid kunne se tilbake på denne perioden som det viktigste vendepunkt i livet mitt.

– Karl Eirik».


Tror du dette kunne forandret livet ditt?

Hvis du jobber med meg og implementerer det jeg lærer deg vil du garantert oppleve lignende resultater som Karl Eirik.

Flere områder av livet ditt vil bli påvirket:

  • Jobb og karriere
  • Sosialt liv med familie, venner og kjærlighetspartnere
  • Lidenskapen vekkes til live, og du vil oppdage en drivkraft du aldri har opplevd før
  • Bedre helse, mer mental og fysisk energi og overskudd, bedre prestasjon på trening (og i senga)
  • Mer muskler og mindre fett

Du må forholde deg på en helt ny måte til mat, trening, livsstil, stresshåndtering, søvn og din egen mentale innstilling.

Jeg lærer deg personlige tilpassede mentale teknikker for å oppnå dramatiske og permanente endringer i deg.

For å få finne ut om vi kan jobbe sammen, fyll ut kundeskjemaet under – det er helt uforpliktende.

Jeg vil gå gjennom det, og kontakter deg for å avtale nærmere, enten om vi tar en samtale per telefon eller om du svarer på noen enkle spørsmål om deg selv.

Avhengig av dine behov vil jeg anbefale alt fra enkeltkonsultasjoner til en månedlig oppfølging.

En av mine mest populære løsninger er en 8 ukers plan med ukentlig interaksjon via personlige møter, telefon eller Skype/Zoom og e-post, avhengig av hva som passer best, og jeg vil utarbeide planer som er tilpasset deg.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

image_pdfimage_print