5 Julegavetips til den som har alt

MyRevolution er nok ikke den nettbutikken som har de vanligste julegavene. Men dersom du ønsker å gi noen du er glad i en gave med mening har vi noen tips til deg. Vi har satt sammen noen kvalitetsprodukter i ulike priskategorier vi mener er flotte gaver og som vil kunne hjelpe dine kjære til å bli en bedre versjon av seg selv.

  1. Kollagen og Vital Skin

Kollagene proteiner alene er noe de fleste av oss får for lite i seg gjennom det moderne kosthold da vi lager mat på en helt annen måte enn tidligere. Kollagen inngår i mange viktige funksjoner i kroppen og er spesielt viktig for fordøyelsen, hud, hår, negler, ledd og skjelett. MyoCollagen er et smaksløst pulver som du kan blande ut i allslags mat og drikke. Dette kan du gi til hele familien uten at noen smaker det.

Forskning viser at vi må innta 10-15 gram collagen daglig for å få den optimale virkningen. Dersom du ønsker å styrke huden for å gjøre den mer vakker, strålende og frisk anbefaler vi at du inntar MyoCollagen sammen med Vital skin for å understøtte virkningen av kollagen.

Vital Skin er kapsler som inneholder kollagen og Silica. Silica stimulerer kollagenproduksjonen og kombinasjonen av disse 2 viser en veldig god effekt på huden.

Dersom du tar disse 2 i kombinasjon kan du redusere MyoCollagen til en halv dosering (5g) daglig.

MyoCollagen: 348,-

Vital Skin: 248,-

  1. Vital Jar – Tidløs glasskrukke

Til å oppbevare MyCollagen pulveret i kan vi anbefale vår spesialdesignede glasskrukke med bambus lokk. Den har et tidløst og nordisk utseende og passer inn i de fleste hjem. Så lekker er den at den kan stå fremme på kjøkkenbenken.

Vital Jar: 298,-

  1. Smartshake og smaksprøver på MyoProtein

Dersom mottakeren av julegaven trener mye og du vet at vedkommende spiser for lite protein kan dette være en hendig julegave. Proteiner er byggesteiner i kroppen vår og har som oppgave å bevare og videreutvikle muskelmasse. Den kan også gi metthetsfølelse og øke forbrenningen din.

MyoProtein er kjent for å ha en av markedets beste innhold og smak og kan nå kjøpes som smaksprøver slik at du lettere kan finne din favoritt. Smaksprøvene finnes i disse variantene; choco peanut, mocca chocolate, chocolate, bourbon vanilla og strawberry.  Perfekt som en ekstra gave eller dersom du er usikker på hvilken smak du skal velge.

 

MyoProtein Smaksprøve: 15,-

  1. Glassflaske

For de som er mye på farten kan en lekker drikkeflaske av glass være en kjærkommen gave. Glass holder vannet rent, velsmakende, friskt og har en kork laget av bærekraftig bambus.

Vital Water: 178,-

  1. Proteinbarer

Du kjenner helt sikkert noen som er glad i sjokolade? Proteinbarene våre er faktisk så gode at man kan føle at man spiser det! Barene inneholder kollagen, smaker nydelig er fløyelsmyke og inneholder proteiner fra melk og myse proteinkonsentrat.

Dette gjør at disse barene har et mye bedre innhold enn mange andre på markedet. Rett og slett en perfekt julegave for den som er bevisst på hva man spiser og som liker å ha med seg barer som et lite mellommåltid.

Proteinbar: 25,-

Pakketilbud med 18 stk: 399,-

Håper dette var noen julegavetips som fallt i smak. Tanken er at ideene skal være en gave med verdi, mening og omsorg  man kan gi til den som har alt, og som man ønsker å påvirke i positiv retning!

Lykke til med juleforberedelsene!