Hopp til innholdet

2019 – et år med mange endringer

Hvordan har 2019 vært så langt for deg?

Jeg har hørt fra mange at 2018 ble et år med store endringer, og 2019 ser ut til å bli året da ting skal «lande» litt og falle på plass. I hvert fall håper jeg det selv, for 2018 ble for min del et veldig turbulent år der jeg måtte ta et oppgjør med mye av det jeg har holdt på med i kanskje alt for mange år.

Jeg syns personlig det er alt for mye konflikter og uenigheter om detaljer som har svært lite å si i den store sammenhengen, der vi tross alt er enig om 95% av det fundamentale – og det overordnede målet om å hjelpe mennesker kunne leve lengre med bedre helse blir begravet i store ego og febrilsk kaving om å være mest populær eller ha mest rett.

Vi kan diskutere i all evighet hvorvidt du skal trene 6 eller 45 (!) sett per muskelgruppe, men det undergraver det faktum at folk er mer overvektige enn noen gang, folkehelsa blir stadig dårligere, og folk sliter mer enn noensinne med stress og en følelse av å ikke være god nok.

Jeg har brukt mesteparten av livet mitt på å hjelpe mennesker, men har følt at budskapet og de viktige tingene drukner i støyen fra sosiale medier og mennesker som har knekt koden på markedsføring uten å ha spesielt imponerende med faglig tyngde eller erfaring i bunn.

Nå skal ikke jeg bruke dette innlegget til å klage over tingenes tilstand, men jeg skal i hvert fall gjøre det jeg kan for å snu denne trenden.

Fra nyttår gikk jeg inn i en 100% stilling som Produktsjef hos MyRevolution, selskapet jeg startet i 2006, gikk ut av i 2012, og så ble jeg hentet inn igjen av nye eiere i 2015 som innså at jeg fremdeles hadde sterke assosiasjoner i brandet hos de mange trofaste kundene.

Flere har sagt til meg at summen av alle mine erfaringer og opplevelser, ikke bare som ekspert på kosthold og trening – men også på hvordan få ut det aller beste fra mennesker både på det fysiske og mentale plan – er alt for verdifullt til å bare legge dødt.

Så jeg vil kun ta inn noen få kunder av gangen for å kunne gi både de (deg?) den oppmerksomheten som kreves, men samtidig overholde mine forpliktelser i MyRevolution. 

MyRevolution har også startet en egen podcast – Andre Boller – med Frank Nilsen som vert, der jeg enten er gjest eller vert i hver episode.

 

P.S: Hvis du har spørsmål eller kommentarer, send meg gjerne en mail… 

2 kommentarer til “2019 – et år med mange endringer”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *